Legutóbbi bejegyzések
Legutóbbi hozzászólások
  Free counters!„Hűséged végtelen, Atyám nagy Isten, Elhat a mélybe az egek fölé, Irgalmad nem fogy a múló idővel, Ki voltál az maradsz mindörökké. Hűséged végtelen, hűséged végtelen, Mindennap új áldás árad reám. Hiányom pótolod hatalmas kézzel, Hűséged végtelen, Uram hozzám!” MapFree counters! Free counters! Free counters!
  Kategória

  AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJEDŐ IMAEST INDULT

  A Normafa melletti Szent Anna réten, Jézus kérésére megépítendő kápolnáért, a Magyarországról kiinduló engesztelő mozgalomért, a lelkek megszentelődéséért, Magyarország és az egész világ megmentéséért.
  Magyar idő szerint minden nap 20.00 órától a világ bármely pontján, közösen imádkozunk.

  Ima: A Teremtővel, Jézussal, Szűz Máriával, az Égiekkel történő közvetlen kapcsolatfelvétel.
  Mint tudjuk, rendelt ideje van a földön mindennek, s cselekedeteink egyik legfontosabbika az “Ég megszólítása”, maga az imádkozás. (Paksi Zoltán)
  Legyen Ön ebben az időpontban a világ bármelyik pontján, amennyiben lehetősége engedi, kérjük, naponta imádkozzon a fenti célok eléréséért.
  Alakítsunk baráti közösségekben ima csoportokat. Tájékoztassuk erről a környezetünkben élőket, az egyház híveit, és továbbítsuk jelen felhívást külhonban élő honfitársaink részére is!
  Amennyiben csak 1 mondat erejéig van lehetősége az imára, kérjük, mondja el:
  1. “Győzni fogunk Magyarország és a Világ Győzelmes Királynője által!”
  (Jézus: “A magyar, Anyámba vetett szent bizalommal, szent büszkeséggel hangoztassa…”)

  A rendelkezésére álló idő függvényében, nyugodt környezet, békés ráhangolódás esetén az előzőeken kívül, az alábbiakat is mondjuk és imádkozzuk együtt, közösen:
  2. Teremtő Atyám, Jézus, Szűz Mária és minden égi segítőnk!
  Erősítsétek hitünket, segítsétek, hogy Magyarország és a világ megmeneküljön!
  3. Mi Atyánk,
  aki a Mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved, jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek. És ne hagyj minket kísértésben, de szabadíts meg a gonosztól, mert Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen.
  4. Imafüzér (Rózsafüzér-Szentolvasó) a Világ Győzelmes Királynője tiszteletére:
  A keresztnél:

  Itt függ a mi hitünk, a mi reményünk, a mi szeretetünk, életünk, üdvösségünk és győzelmünk!
  Üdvözlégy… (háromszor):
  Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes, az Úr van Teveled. Áldott vagy Te az asszonyok között, és Áldott a Te méhednek gyümölcse, Jézus. Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek Szent Anyja, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen.
  A nagy szemeknél: Dicsőség az Atyának, dicsőség a Fiúnak, dicsőség a Szentléleknek, Szűz Mária, a Világ Győzelmes Királynője által, most és mindörökké, Ámen
  Alleluja! Ave Maria! Éljen a Világ Győzelmes Királynője!
  A kis szemeknél: Világ Győzelmes Királynője, mutasd meg hatalmadat!
  A végén 3-szor: Szent, szent, szent a Seregek Ura, Istene, telve van az Ég és a Föld az Ő dicsőségével. Áldott, ki az Úr nevében jő. Dicséret, hála, szeretet és dicsőség legyen Neked Istenünk, hogy a Világ Győzelmes Királynőjét adtad minekünk!

  www.egipatrona.hu/kapolna

  KÉRJÜK A FELHÍVÁS SZÉLESKÖRŰ TOVÁBBÍTÁSÁT!

  a

  Hozzászólások lezárása.