Legutóbbi bejegyzések
Legutóbbi hozzászólások
  Free counters!„Hűséged végtelen, Atyám nagy Isten, Elhat a mélybe az egek fölé, Irgalmad nem fogy a múló idővel, Ki voltál az maradsz mindörökké. Hűséged végtelen, hűséged végtelen, Mindennap új áldás árad reám. Hiányom pótolod hatalmas kézzel, Hűséged végtelen, Uram hozzám!” MapFree counters! Free counters! Free counters!
  Kategóriák

  FAUSTYNA KOWALSKA NAPLÓJÁBÓL  Ma beszéltem az Urral ,aki ezt mondta: ” Vannak lelkek ,akikben egyáltalán nem tudok működni. Ezek azok, akik mindig másokat figyelnek, s nem tudják mi történik saját bensőjükben. Állandóan másokról beszélnek, még a teljes csend idején is, ami a velem való társalgásra lenne szánva. Ezek a szegény lelkek nem hallják szavaimat, üres marad a lelkük. Engem nem saját szívükben keresnek, hanem a fecsegésben, ott pedig nem vagyok soha. Érzik ürességüket ,de be nem vallanák saját hibájukat. Állandó szemrehányást jelentenek részükre azok a lelkek,akikben én uralkodom. Ahelyett,hogy megjavulnának,irigység kél szívükben. Nemhogy észre térnének, még mélyebbre süllyednek S az idáig csak féltékeny lélek gyűlölködővé válik. Már a szakadék szélén állnak, másoktól irigylik adományaimat, míg maguk nem tudják és nem is akarják elfogadni azokat.”

  Midőn Lengyelországért imádkoztam, ezeket a szavakat hallottam: “Különösen megszerettem Lengyelországot. Ha akaratomat engedelmességgel fogadja, hatalomra és szentségre emelem. Szikra lobban belőle,amely előkészíti a világot végső eljövetelemre.”

  Midőn egyszer megkérdeztem Jézust, hogyan tudja elviselni büntetés nélkül ezt a sok bűnt és vétket,azt felelte: ” A büntetésre ott van nekem az egész örökkévalóság. Most meghosszabbítom számukra az irgalom idejét, de jaj , ha nem ismerik fel látogatásom napját! Leányom ,irgalmasságom titkárnője, nemcsak arra kötelezlek, hogy írj irgalmasságomról, s hirdesd azt, hanem kérned kell embertársaid részére a kegyelmet, hogy ők is dicsőítsék irgalmamat.”
  a

  Hozzászólások lezárása.